Om Indien iFokus

Hej, och hjärtligt välkommen hit!

Jag som är sajtvärd här heter Annakarin, och har länge haft ett stort intresse för Indien, där jag rest och bott under längre och kortare perioder. Alla som har intresse för Indien, indisk kultur, indiska traditioner, allt från andlighet, religion och meditation till vardagslivets vanor, mat och kläder, är välkomna att delta i diskussionerna.

Jag har också en längre tid varit medlem på ifokus, och deltar mer eller mindre regelbundet i diskussioner på andra sajter här. Jag har tänkt att här skall vi kunna diskutera allt som rör Indien och skiva om sådant vi tänker om det landet, har varit med om själva, har hört talas om eller är nyfikna på.

Om ni vill bli medlemmar på sajten blir jag förstås glad. Du är också välkommen att skriva artiklar inom sådana ämnen där du har kunskap och erfarenhet. Kanske kan du bidra med intressanta reseberättelser eller fascinerande möten.

Se dig omkring i forumet, läs inläggen och titta igenom artiklarna. Vad har du att tillägga? Eller fråga om? Bidra gärna med egna bilder från resor och vistelser, eller kanske indiska föremål.

Titta också på länkarna, klicka och se vad de innehåller. Kom gärna med nya förslag till intressanta länkar. Kanske har du själv indiska rötter. Kanske är du svensk med bor just nu i Indien. Kanske du aldrig varit i Indien, men skulle gärna resa dit.

Alla slag av inlägg är välkomna på forumet, så länge vi håller en hövlig ton och respekterar varandras åsikter, även om de går stick i stäv med hur vi själva tänker. Jag ogillar pajkastning och välkomnar klart uttryckta åsikter i religion o politik. Men hopp om berikande samtal och tankeutbyte.

Just nu arbetar jag med att bygga upp ännu en sajt här på fokus. Opera. 

sajtvärd på Indien.ifokus

Annakarin Svedberg/Tride

Värd

Avatar för Tride

Medarbetare

Avatar för Clary