Resor och upplevelser

Goa, hjälp!

2017-10-17 13:21 #0 av: Utanrutan

Vi ska resa till Goa i 2018. februari. Om finns ngn här som var där, snälla skriv mig alla tips som hon/han kan: om vaccinationerna, maten, accomodations, vad behöver man att ta hand om, finns ngt som kan vara farligt osv osv.

Så allt som handlar om Goa. Cool

Tusentack!

Anmäl
2017-10-18 09:04 #1 av: Tride

#0Jag har själv inte varit i Goa, men i Kerala, grannstaten. Jag antar att det är mycket som är likadant. Vill du skriva lite mer? Varför har ni valt just Goa? 

Tride.

Sajtvärd på Indien.ifokus. Medarbetare på Andlig Utveckling

"Livet är inte lätt men intressant"  storafamnen

 

 

Anmäl
2017-10-19 09:00 #2 av: Utanrutan

Det var bara en möjlighet, vi hade letat efter ngn vinterresa, och vi hittade det. Jag gillar mycket indiska kulturen och tänkte vi att detta kommer att bli en lite kulturell resa, inte bara "rekreation". Glad

Så, om du skulle kunna skriva ngt om Kerala, jag vore mycket tacksam. T.ex: hur trivdes du där, vad var som gjorde ngt problem, vad måste man att akta sig, osv.

Tusentack för ditt svar!

Anmäl
2017-10-28 03:12 #3 av: [Jarl]

Jag älskar indien men du kommer få magsjuka och man kan bli uttorkad!

Det är väldigt bra att börja med Goa och åka upp till mombay eller kerela med natt tåg. Du kommer få en hel chock det är så annorlunda där så hjärnan går på autopilot.

Anmäl
2017-10-29 17:11 #4 av: Tride

Vi trivdes jättebra i Kerala. Fina stränder, bra väder, möjlighet att göra utflykter. Det man mest måste akta sig för är att gå för långt ut när man badar, på grund av förrädiska underströmmar. Drick inte vatten ur kranar. Se till att få kokt vatten. Åtminstone första veckan.Ta med piller mot magsjuka! Kan vara jätteviktigt. Och så alla underbara ayur-veda-behandlingar. Finns säkert också i Goa. Unna er! Vi gjorde några fina utflykter, bla , med båt, till träsk-området. Och till bergen. Jag minns särskilt ett besök i en härlig trädgård där det odlades medicinalväxter. Blomma

Tride.

Sajtvärd på Indien.ifokus. Medarbetare på Andlig Utveckling

"Livet är inte lätt men intressant"  storafamnen

 

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.