Resor och upplevelser

Hjälp! Tips om Indiskt bröllop

2016-09-09 12:20 #0 av: Akacia

Hej! Jag behöver er hjälp. Jag och min sambo är bjudna på bröllop i Indien i november och jag vill verkligen åka men att inte veta mer exakt datum ställer förstås till det för mig. Jag har frågat min indiska vän (fd.kollega) om han vet vilket datum det blir men får bara till svar att han ska berätta så snart han vet.

Från tidigare konversation har jag förstått att de konsulterar en astrolog och jag misstänker att det är besked från astrologen som de väntar på. Är det någon som vet hur det här går till och hur nära inpå bröllopet som de kan få besked? Jag vet att de tittat på plats för att hålla bröllopet men som sagt mer information än att det är i november vet jag inte.

Snälla hjälp mig om du vet! Jag har jobbaktiviteter som måste bokas in just i november och jag vet inte om jag ska gå på min vän igen och fråga eller om jag kanske blir tvungen att boka mina aktiviteter och sen kanske missa bröllopet - som är en sån där "ones-in-a-lifetime".

Anmäl
2016-09-10 17:45 #1 av: Tride

Jag kan nog inte ge dig mycket hopp beträffande tiden. Indier har sina egna tidsbegrepp, och har svårt att komma med exakta besked. Kan du på något sätt prioritera bröllopet framför ditt jobb - gör det! Ett indiskt bröllop är inget man bör missa, när du nu har möjlighet att få vara med! Kär

Tride.

Sajtvärd på Indien.ifokus. Medarbetare på Andlig Utveckling

"Livet är inte lätt men intressant"  storafamnen

 

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.